Dubarry

Dubarry of Ireland is een Iers bedrijf met een collectie hoogwaardige schoenen, kleding, lederwaren en accessoires. Dubarry, opgericht in 1937, brengt een assortiment zeil- en landschoenen en kleding op de markt voor zowel dames als heren. 

Dubarry laarzen, wie kent ze niet. Uitgebreide voorraad van zowat alle modellen.

Professionele Reparatie voor Jouw Dubarry’s

Heb je gemerkt dat je geliefde Dubarry laarzen wat liefde en zorg nodig hebben? Geen zorgen, wij staan klaar om ze te herstellen naar hun oorspronkelijke glorie. Ontdek hoe wij dit doen op onze Dubarry Reparatie pagina en laat je laarzen weer stralen als nooit tevoren.

Duurzaam Natuurproduct

Het leer wat verwerkt wordt in de Dubarry collectie is een duurzaam natuurproduct met karakteristieke oneffenheden die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Het leer blijft mooi, soepel en behoudt haar vorm. Ook bij veelvuldig gebruikt.

MADE IN IRELAND

De lijn laarzen voor het buitenleven bestaat uit waterdichte leren laarzen, waarin een Gore-Tex voering is verwerkt. Water in druppelvorm kan hierdoor niet naar binnendringen, terwijl transpiratievocht wel kan worden afgevoerd. Uw voeten blijven warm en droog.

 

Voor de echte kou is de laars ook verkrijgbaar met een voering van ‘imitatie’ bont.