Onze merken

hartjeslogo

Het merk Hartjes is afkomstig uit Oostenrijk. Hartjes is de toonaangevende leverancier van een innovatieve schoen. Hartjes schoenen hebben een goede pasvorm en comfort en zijn licht van gewicht. Er zijn veel verschillende modellen die variëren van stevige wandel/berg schoenen tot sandalen. Alle modellen hebben een uitneembaar voetbed, ideaal dus voor een eigen voetbed. De merknaam Hartjes is het toppunt van gezondheid, comfort, functionaliteit en kwaliteit.

dubarry

Dubarry laarzen, wie kent ze niet. Uitgebreide voorraad van zowat alle modellen. Maar ook voor de originele sjawls, socks, hoofdbanden en enkele jassen kunt u bij ons terecht.De lijn laarzen voor het buitenleven bestaat uit waterdichte leren laarzen, waarin een Gore-Tex voering is verwerkt. Water in druppelvorm kan hierdoor niet naar binnendringen, terwijl transpiratievocht wel kan worden afgevoerd. Uw voeten blijven warm en droog.
Het leer wat verwerkt wordt in de Dubarry collectie is een duurzaam natuurproduct met karakteristieke oneffenheden die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Het leer blijft mooi, soepel en behoudt haar vorm. Ook bij veelvuldig gebruikt.

Verkrijgbaar in Breukelen

Happy Socks begon in het voorjaar van 2008. Twee Zweedse vrienden hadden een visie: om het geluk te verspreiden door het dragen van een alledaagse essentieel kledingstuk te veranderen in een kleurrijk ontwerp stuk met een rigide norm van ultieme kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. Een concept dat nu tot in de perfectie is uitgevoerd door de Happy Socks collectief van makers.