Onze merken

Greve

Sinds de verbouwing in de zomer 2010 hebben wij er een nieuw merk in de verkoop bij, Greve. Het welbekende merk van Nederlandse makelij is in veel modellen en maten te verkrijgen bij Schoenmakerij Aerts. Het zijn dus niet alleen de klassieke heren schoenen van Greve, maar dus ook leuke, sportieve Greve schoenen voor in het voorjaar. Zo variëren de modellen van de bekende Mocassin en brogue tot een sportieve Blauw-witte instapper en rood suède heren schoen.

hartjeslogo

Het merk Hartjes is afkomstig uit Oostenrijk. Hartjes is de toonaangevende leverancier van een innovatieve schoen. Hartjes schoenen hebben een goede pasvorm en comfort en zijn licht van gewicht. Er zijn veel verschillende modellen die variëren van stevige wandel/berg schoenen tot sandalen. Alle modellen hebben een uitneembaar voetbed, ideaal dus voor een eigen voetbed. De merknaam Hartjes is het toppunt van gezondheid, comfort, functionaliteit en kwaliteit.

vabeene_

Sinds het voorjaar verkopen wij ook het Zwitserse merk Vabeene. Deze dames schoenen hebben een uitneembaar voetbed zodat er eventueel een eigen voetbed of steunzool in kan. Dit kan ook bij de Durea modellen, maar de Vabeene schoenen hebben een iets modernere en elegantere uitstraling.

DureaDe meeste schoenen die wij leveren hebben een uitneembaar voetbed zodat uw eigen individueel vervaardige steunzolen er in passen zonder dat de pasvorm veranderd. Natuurlijk ook leverbaar in verschillende wijdte-maten en in eigentijdse kleuren en modellen.

Bij de aanschaf van schoenen kijken de meeste mensen uitsluitend naar de lengtemaat. De meeste merken voeren dan ook geen wijdtematen. Bij Durea is dat anders.

De wijdtematen van Durea schoenen worden aangeduid met een letter die het leestbereik aangeeft.
De indeling is als volgt:

Wijdte D en E Smalle leest/voet
Wijdte F en G Normale leest /voet
Wijdte H Brede leest/voet
Wijdte J, K en M Extra brede leest/voet

dubarry

Dubarry laarzen, wie kent ze niet. Uitgebreide voorraad van zowat alle modellen. Maar ook voor de originele sjawls, socks, hoofdbanden en enkele jassen kunt u bij ons terecht.De lijn laarzen voor het buitenleven bestaat uit waterdichte leren laarzen, waarin een Gore-Tex voering is verwerkt. Water in druppelvorm kan hierdoor niet naar binnendringen, terwijl transpiratievocht wel kan worden afgevoerd. Uw voeten blijven warm en droog.
Het leer wat verwerkt wordt in de Dubarry collectie is een duurzaam natuurproduct met karakteristieke oneffenheden die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Het leer blijft mooi, soepel en behoudt haar vorm. Ook bij veelvuldig gebruikt.

Verkrijgbaar in Breukelen

Happy Socks begon in het voorjaar van 2008. Twee Zweedse vrienden hadden een visie: om het geluk te verspreiden door het dragen van een alledaagse essentieel kledingstuk te veranderen in een kleurrijk ontwerp stuk met een rigide norm van ultieme kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. Een concept dat nu tot in de perfectie is uitgevoerd door de Happy Socks collectief van makers.

ZOO Adventure laarzen, leren laarzen en zijn 100% waterdicht. Heeft een uitneembaar voetbed. Er zitten 2 verschillende voetbedden bij in verschillende diktes, zodat er meer of juist minder ruimte in de laars gecreëerd kan worden.